Je bekijkt nu Nieuw op de boekenplank – Ik nog wel van jou

Nieuw op de boekenplank – Ik nog wel van jou

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties

Elke GEURTS, (2022), “Ik nog wel van jou

Ik herken de vele verhalen die ik al hoorde in dit boek. Wanneer man zegt: “ik hou niet meer van jou”, komt dat bij E. als een donderslag bij heldere hemel. Hoezo? Na 24 jaar samen is er toch niets veranderd? In het boek wordt vanuit eerste hand beschreven hoe het voelt wanneer je deze boodschap krijgt. De rollercoaster van niet willen geloven, niet kunnen loslaten, alles doen om de ander van gedacht te doen veranderen, de (valse) hoop en tot slot ook de woede en uiteindelijk het berusten. Om te trouwen ben je met twee, beslissen om te scheiden doe je alleen. Zijdelings wordt ook wel zijn kant aangeraakt en de beleving van de kinderen, maar het is toch vooral een boek van een ervaringsdeskundige, iemand die weet waarover ze het heeft. 

Wist je dat…

er op deze site nog veel meer boekentips rond scheiding te vinden zijn?

je via de code “Odos” 10% korting krijgt op deze boeken bij Lannoo en gratis verzending?

Geef een reactie