Gratis e-book

Uit elkaar? 5 stappen om je te helpen de juiste keuzes te maken

Overweeg je momenteel een scheiding of een relatiebreuk? Of kreeg je deze boodschap van je partner?  Dan is dit voor jou waarschijnlijk een heel verwarrende en uitdagende tijd waarin het moeilijk is om de juiste beslissingen te nemen.

Ik wil je hier graag bij helpen met het gratis e-book “Uit Elkaar? 5 Stappen om je te helpen de juiste keuzes te maken.” Dit boek biedt een stapsgewijze handleiding om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen tijdens deze stressvolle periode. Het informeert je over die zaken die nu belangrijk zijn om te doen of over na te denken. 

In het e-book zal je lezen:

  • Wat een goede scheidingsmelding is en hoe die gericht kan zijn op de toekomst.
  • Hoe je de kinderen kan vertellen dat jullie uit elkaar gaan. 
  • Op welke manier wil je scheiden, als vrienden of al vechtend?
  • Wat zijn de mogelijke trajecten om te volgen?
  • Een checklist met zaken om over na te denken. 

 

Met dit e-book is om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en om je te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Ik hoop dat dit e-book je zal inspireren om de beste keuzes te maken voor jezelf en voor degenen van wie je houdt.

 

Een eerste gesprek

Ik vind dat jij, op een moeilijk moment in je leven, de beste ondersteuning verdient!

Daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennis maken vooraleer je beslist of je een traject wil starten. Zo kan ik in alle rust een eerste keer luisteren naar wat je nodig hebt en waarover je vragen hebt. En kan ik je uitleggen hoe ik je daarmee kan helpen. 

Boek gerust zelf een afspraak op een moment dat best in je agenda past. Zo’n eerste gesprek duurt maximum een uur. 

Kom je voor een bemiddeling, dan is het best dat meteen de eerste keer al beide partijen samen langskomen, zo krijgen jullie op hetzelfde moment dezelfde informatie. De aanwezigheid van kinderen, nieuwe partners of andere betrokkenen kan besproken worden naar volgende afspraken toe, maar is niet mogelijk tijdens het eerste gesprek.