Lunchwebinar – Kan je een EOT wijzigen?

Jullie hebben samen een EOT gemaakt tijdens de echtscheidingsprocedure. Jullie hebben toen met de beste bedoelingen dingen op papier gezet in verband met de verblijfsregeling, vakanties, de kosten van de kinderen,…

Maar nu, enige tijd later, blijken die afspraken toch niet te werken zoals je verwacht had. Mogelijk worden de afspraken niet of onvoldoende nageleefd. De kinderen worden bijvoorbeeld te laat opgehaald of terug gebracht of er wordt te vaak geschoven in de vakantieperiodes waardoor plannen onmogelijk wordt.

Ook kan de persoonlijke situatie van (een van) de ex-partners veranderd zijn. Men ontmoet een nieuwe partner, men verhuist verder weg zodat dagelijks vervoer van en naar school niet meer mogelijk is, men verandert van job.

Daarnaast is natuurlijk de situatie van de kinderen van groot belang. Misschien werkt deze verblijfsregeling gewoon niet voor hen, zijn er te veel of net te weinig wissels, krijgen ze nieuwe hobby’s of willen ze hun vrije tijd anders invullen.

Kan de gemaakte overeenkomst nog gewijzigd worden of hang je eraan vast? Je leert er alles over tijdens dit webinar. 

Deelname aan het webinar is gratis. Je moet enkel inschrijven via de knop hieronder en dan ontvang je enkele dagen vooraf de link. Kan je er niet live bij zijn? Schrijf dan toch in, iedereen die ingeschreven is, krijgt een replay. 

Maandag  4 december van 12.00 uur tot 13.00 uur

 

Gratis e-book

Uit elkaar? 5 stappen om je te helpen de juiste keuzes te maken

Overweeg je momenteel een scheiding of een relatiebreuk? Of kreeg je deze boodschap van je partner?  Dan is dit voor jou waarschijnlijk een heel verwarrende en uitdagende tijd waarin het moeilijk is om de juiste beslissingen te nemen.

Ik wil je hier graag bij helpen met het gratis e-book “Uit Elkaar? 5 Stappen om je te helpen de juiste keuzes te maken.” Dit boek biedt een stapsgewijze handleiding om je te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen tijdens deze stressvolle periode. Het informeert je over die zaken die nu belangrijk zijn om te doen of over na te denken. 

In het e-book zal je lezen:

  • Wat een goede scheidingsmelding is en hoe die gericht kan zijn op de toekomst.
  • Hoe je de kinderen kan vertellen dat jullie uit elkaar gaan. 
  • Op welke manier wil je scheiden, als vrienden of al vechtend?
  • Wat zijn de mogelijke trajecten om te volgen?
  • Een checklist met zaken om over na te denken. 

 

Met dit e-book is om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen en om je te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd. Ik hoop dat dit e-book je zal inspireren om de beste keuzes te maken voor jezelf en voor degenen van wie je houdt.

 

Een eerste gesprek

Ik vind dat jij, op een moeilijk moment in je leven, de beste ondersteuning verdient!

Daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennis maken vooraleer je beslist of je een traject wil starten. Zo kan ik in alle rust een eerste keer luisteren naar wat je nodig hebt en waarover je vragen hebt. En kan ik je uitleggen hoe ik je daarmee kan helpen. 

Boek gerust zelf een afspraak op een moment dat best in je agenda past. Zo’n eerste gesprek duurt maximum een uur. 

Kom je voor een bemiddeling, dan is het best dat meteen de eerste keer al beide partijen samen langskomen, zo krijgen jullie op hetzelfde moment dezelfde informatie. De aanwezigheid van kinderen, nieuwe partners of andere betrokkenen kan besproken worden naar volgende afspraken toe, maar is niet mogelijk tijdens het eerste gesprek.