Lunchwebinar jong partnerverlies

Het verlies van een partner is zoveel meer dan het verlies van je geliefde. Het gaat gepaard met secundaire vormen van verlies, zoals ‘s avonds niemand om je dag aan te vertellen, niemand die een deel van de klusjes in huis doet en soms zelfs grote verliezen zoals het verlies van je woning. 

Dit webinar staat volledig in het teken van jou. We gaan in op de impact van partnerverlies, de rauwe rouw, de administratieve zorgen, de voorzichtige nieuwe lichtpuntjes. Hoe kan je er mee omgaan? Welke krachtbronnen kunnen je helpen? 

Deelname aan het webinar is gratis. Je moet enkel inschrijven via de knop hieronder en dan ontvang je enkele dagen vooraf de link. 

Donderdag 23 november van 12.00 uur tot 13.30 uur

 

 

Een eerste gesprek

Ik vind dat jij, op een moeilijk moment in je leven, de beste ondersteuning verdient!

Daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennis maken vooraleer je beslist of je een traject wil starten. Zo kan ik in alle rust een eerste keer luisteren naar wat je nodig hebt en waarover je vragen hebt. En kan ik je uitleggen hoe ik je daarmee kan helpen. 

Boek gerust zelf een afspraak op een moment dat best in je agenda past. Zo’n eerste gesprek duurt maximum een uur. 

Kom je voor een bemiddeling, dan is het best dat meteen de eerste keer al alle partijen samen langskomen, zo krijgen jullie op hetzelfde moment dezelfde informatie. De aanwezigheid van kinderen, nieuwe partners of andere betrokkenen kan besproken worden naar volgende afspraken toe, maar is niet mogelijk tijdens het eerste gesprek

 

 

 

Odos Open

Iedere eerste dinsdag van de maand ben je welkom bij Odos. 

Heb je vragen die te maken hebben met scheiden, relatiebreuk, partnerverlies, overeenkomsten, wetgeving rond ouderschap, erfenissen, nieuw samengesteld gezin, bemiddeling, alimentatie, gezinsfiscaliteit, nalatenschappen, plusouders,… spring dan gerust even binnen. 

We bekijken samen gratis je vraag. Is het antwoord simpel, dan ben je meteen geholpen. Als we je kunnen helpen maar daarvoor meer tijd of informatie nodig hebben, stellen we een aanbod voor. Anders zoeken we samen naar waar je wel terecht zou kunnen. 

 

Waar? Odos vzw, Diestsesteenweg 96, 3210 Linden
Data voor 2023: 7 maart, 4 april, 2 mei, 6 juni, 5 september, 3 oktober, 7 november en 5 december
Telkens van 9u00 tot 13u00

 

Odos open data 2023