Gratis Checklist

De eerste dringende zaken om te regelen na verlies van je partner

De periode na het verlies van een partner is overweldigend. In deze moeilijke tijd is het toch belangrijk om de juiste stappen te zetten en de dringende zaken zo snel mogelijk te regelen. Daarom hebben we speciaal voor jou een waardevolle checklist samengesteld: “De eerste dringende zaken om te regelen na verlies van je partner.”

Verwacht geen uitgebreide lectuur. Het is een kort document. Bewust, omdat je nu natuurlijk geen tijd en energie hebt om je te verdiepen in details. Met de zaken die nog even kunnen wachten, de administratieve afhandeling, de voorwaarden, aanvraagprocedures,… helpen we je later met plezier verder. 

Checklist de eerste dringende zaken die je moet regelen na verlies van je partner

 

 

Een eerste gesprek

Ik vind dat jij, op een moeilijk moment in je leven, de beste ondersteuning verdient!

Daarom vind ik het belangrijk dat we eerst kennis maken vooraleer je beslist of je een traject wil starten. Zo kan ik in alle rust een eerste keer luisteren naar wat je nodig hebt en waarover je vragen hebt. En kan ik je uitleggen hoe ik je daarmee kan helpen. 

Boek gerust zelf een afspraak op een moment dat best in je agenda past. Zo’n eerste gesprek duurt maximum een uur. 

Kom je voor een bemiddeling, dan is het best dat meteen de eerste keer al alle betrokken partijen samen langskomen, zo krijgen jullie op hetzelfde moment dezelfde informatie.