Lotgenotencontact

Je partner veel te vroeg verliezen, voelt het voor jou soms ook alsof je de enige bent die het overkomen is? Mensen in je omgeving doen wel hun best, maar weten niet wat jij voelt? Contact met lotgenoten kan heel waardevol zijn. Luisteren naar elkaars verhalen en merken dat je niet alleen bent in hoe je dingen voelt of aanpakt, het zorgt voor zoveel warme (h)erkenning. Je eigen verhaal eens kunnen vertellen aan mensen die weten waarover je het hebt, vinden velen een grote hulp in hun eigen proces. 

Niet iedereen praat graag en dat hoeft ook niet. Het is de bedoeling dat je alleen deelt wat je zelf wil delen en wanneer jij voelt dat het ok is om dat te doen. We kunnen ook creatief aan de slag gaan of een spel spelen. Je mag hier stil staan om nadien eens zo krachtig naar huis terug te keren. 

 

Waar en wanneer?

Iedere laatste donderdagavond van de maand
Data voor 2023: 26 januari, 23 februari, 30 maart, 27 april, 25 mei, 29 juni, 27 juli, 31 augustus, 28 september, 26 oktober, 30 november en 21 december
Telkens van 19u30 tot 21u30

Locatie
Odos
Diestsesteenweg 96
3210 Linden

Deelnemers
Iedereen die geconfronteerd werd met jong partnerverlies is welkom. De bijeenkomsten gaan door vanaf 3 personen. Het maximum aantal deelnemers is 8. 
De groep wordt begeleid door Evi Vanheel, rouw- en verliescounselor bij Odos. 


Prijs
De prijs voor deze rouwgroep is 10 euro per avond of 100 euro wanneer je meteen voor het hele jaar inschrijft. 

 


Is Leuven voor jou te ver maar heb je wel nood aan lotgenotencontact? Vul dan het formulier hieronder in en we proberen zo snel mogelijk een groepje samen te stellen.