Nieuw op de boekenplank – Weduwe op eigen wijze

Nadia LE JEUNE, (2020), “Weduwe op eigen wijze”

In “tot aan de hemel” vertelde Nadia over de negenjarige strijd van haar man Sang tegen kanker. Deze “weduwe op eigen wijze” is het vervolg. Hoe gaat het verder met haar en hun drie kinderen na de dood van hun man en papa? Is het overleven dat je doet? Of kan je ook nog steeds echt leven? Of blijven beiden voor altijd verweven met elkaar? 

Heel wat herkenbare zaken komen aan bod. Al dat geregel dat bij een uitvaart hoort maar wel leidt tot een hartverwarmend afscheid. De steun van vrienden en veranderende vriendschappen. De eerste keer verjaren, met een bijzondere attentie vanuit de Overkant. Al die andere bijzondere dagen. De vakanties met z’n allen en met iedere kersverse zestienjarige apart. De zoektocht naar een nieuw evenwicht, want na vrouw, moeder, vriendin, collega en juf is Nadia nu ook weduwe, een titel die eerst zo gehaat wordt, maar die ze nu met trots draagt. 

Zoals we van Nadia gewoon zijn, een boek waarbij een traantje wegpinken zeker mag en waarin ook de humor niet geschuwd wordt. 

Wist je dat…?

Je nog veel meer boekentips vindt over jong partnerverlies?

Je dit boek meteen kan bestellen via onze webshop

Je via de code “Odos” 10% korting krijgt op deze boeken bij Lannoo?

 

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*