Kerstvakantie challenge voor kinderen

Onze kinderen zitten nu al heel wat maanden veel meer thuis dan anders. Het ziet er niet naar uit dat daar in de kerstvakantie verandering in komt. Slaat bij jullie ook wel eens de verveling toe?

Doe mee met onze kerstvakantie challenge voor kinderen en krijg iedere dag een mail met een opdracht, een spel, een puzzel of een doe-idee. We gaan niet het 27ste kamp met kussens bouwen of de 35ste eigen kerstbal maken, beloofd!

Eventjes weg van de schermen. Iets leuks doen tijdens de koude, donkere dagen.

Kerstvakantie challenge voor kinderen

2 Reacties

    • Dag Anne,

      Voor kinderen in de lagere school is ze ideaal. Zij zullen er veel plezier aan beleven. Voor de eerste jaren in het secundair zal het ook nog wel gaan. De oudste kleuters (2de – 3de kleuterklas) kunnen zeker ook meedoen, maar zullen hier en daar wat hulp nodig hebben van mama, papa, oudere broer of zus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*