Verblijfsregeling in tijden van corona

online bemiddeling

Geen enkele EOT – hoe uitgebreid ook – of geen enkel vonnis kon deze situatie voorzien. De normale regeling verderzetten is niet voor iedereen haalbaar. Overschakelen naar de vakantieregeling ook niet altijd mogelijk.

Onderling afspraken maken zal echt nodig zijn nu. Want zelfs een rechter kan op zo’n korte termijn geen oplossing bieden. Raken jullie er niet samen uit dan sta ik als bemiddelaar zoals steeds voor je klaar. Onze ruimte is groot genoeg om afstand te houden, maar ik heb zelf ook twee kinderen die weliswaar al wat ouder zijn maar die ik toch ook geen hele dag alleen kan laten.

Daarom dit tijdelijk aanbod – voorlopig tot en met 3 april

 • Om afspraken te maken hoef je niet absoluut samen aan één tafel te zitten. We starten dus vanaf nu met online bemiddelingsgesprekken. In eerste instantie om nu afspraken te maken voor de komende weken. Als er daarnaast nood is aan verder overleg, bekijken we tijdens het gesprek hoe we het aanpakken.
 • Plan zelf een afspraak in https://odos.be/web/afspraak-maken/ Ik contacteer je zo snel mogelijk om de praktische details te bespreken.
 • Of mail, chat, bel… https://odos.be/web/contact/ 
 • 33% korting
  Dat is 60 euro (30 euro per persoon) per gesprek in plaats van 90 euro.

2 Reacties

  • In een ideale wereld zou ik het liefst gratis iedereen helpen. Helaas moet ik ook de huur en vaste kosten betalen iedere maand.
   We doen al heel veel gratis, zowel via de facebookgroepen en antwoorden op korte vragen als via het lobbyen voor een beter statuut.
   Misschien had je zelf een slechte ervaring met bemiddeling of bracht het niet het gewenste resultaat. Dat is jammer, maar voor velen is dit wel een oplossing en grote hulp.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*