Wandelzoektocht Leuven – tweede extra prijs

Ook de tweede extra prijs werd ons geschonken door een Bekende Leuvenaar. Ik ben ervan overtuigd dat ik hem niet meer moet voorstellen. Je ziet hem immers bijna dagelijks op TV. Op dit moment reist hij door Spanje voor de zomerse editie van zijn programma, maar gewoonlijk wordt dat in Leuven opgenomen. De fotozoektocht passeert er zelfs.

Ik heb het uiteraard over Jeroen Meus. Naast Dagelijkse Kost maakte hij nog heel wat andere programma’s waarvan Plat Préféré, met Meus en vork, Patat en Goed volk er slechts enkelen zijn.
 
Ook bekend zijn de boeken waarin de recepten gebundeld worden. En hiervan mogen we een gesigneerd exemplaar schenken aan iemand die de antwoorden van de zoektocht instuurt. Vergeet wat je gevonden hebt, dus zeker niet te registreren via www.odos.be/zoektocht
 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*