Je bekijkt nu Wandelzoektocht Leuven – extra prijs

Wandelzoektocht Leuven – extra prijs

 • Bericht auteur:
 • Bericht reacties:12 reacties

Onze wandel- en fotozoektocht loopt nu al enkele weken en er zijn alweer veel boekjes verkocht. Ieder jaar opnieuw echter stellen we vast dat veel van de deelnemers hun antwoorden niet registreren. Waarom niet? Daar hebben we het raden naar. Komt van uitstel afstel? Wordt het vergeten? Denk je toch geen kans te maken op een prijs omdat je sommige antwoorden niet vond?

Wat de reden ook is, je antwoorden registreren levert je alleen maar voordelen op. Het is gratis (via https://www.odos.be/zoektocht). De winnaars winnen waardebons. Maar…. dit jaar winnen niet alleen degene met de meeste juiste antwoorden. Dankzij twee bekende Leuvenaars mogen we twee extra prijzen uitdelen. En deze extra prijzen zullen we verloten onder alle inzendingen.

Vandaag stellen we de eerste extra prijs aan je voor.

Voor liefhebbers van misdaadromans zal de Leuvense auteur Jo Claes geen onbekende naam zijn. Naast eerdere fictie- en non-fictieboeken, werd hij vooral bekend door zijn reeks rond inspecteur Thomas Berg. De inspecteur, die houdt van lekker eten, reizen en vrouwen, heeft samen met zijn team intussen al heel wat moorden en andere misdaden opgelost. De verhalen spelen zich grotendeels af in Leuven. Tijdens de wandelzoektocht passeer je trouwens heel wat van de plaatsen, denk onder andere aan stamcaf├ę de Gambrinus, het Mercatorpad, de Deberiotstraat,… Intussen verscheen al het twaalfde boek in de reeks en het smaakt absoluut naar meer.

Jo Claes was zo vriendelijk om een van zijn boeken te schenken voor een deelnemer die ons zijn antwoorden bezorgt. Het gaat om “Vermoorde onschuld”, over een thrillerauteur die in een lastig parket komt te zitten als in zijn omgeving enkele mensen vermoord worden.

Dit bericht heeft 12 reacties

 1. Marga bar

  Zijn er nog vragen of foto’s geannuleerd wegens verdwijnen van …
  Bv vraag 4
  Foto 13

  Vind het een zeer moeilijke zoektocht

  1. Inge De Moor

   Ik vond het ook moeilijk. Vraag 4 vind je de oplossing ongeveer tegenover BAF ­čśë vonden jullie foto 32!?

  2. Evi

   Enkel fotovraag 1 is geannuleerd.
   Vergeet niet jullie antwoorden in te sturen voor volgende vrijdag. Ook als je niet alles gevonden hebt, maak je kans op een prijs!

 2. Vanwetswinkel Marleen

  Heeft er iemand een tip , waar ik het antwoord op de eerste vraag vind.

  1. Marga bar

   In de Bondgenotenlaan iets verder dan de kinepolis

 3. Marga bar

  Ik begrijp vraag 11 niet ?
  Waar vind ik foto 8 en foto 11 ?
  Wie helpt me ?

  1. Vanwetswinkel marleen

   Foto 11 stadspark

 4. marga

  sorry, ik begrijp vraag 11 niet
  waar vind ik foto 8 en 12

 5. Marga bar

  Wat is een ─Ś─Śncijfergetal ?
  Dat bestaat niet, dacht ik.
  Ook niet gevonden op google.
  Het is een cijfer of het is een getal.
  Wie kan me meer uitleg geven ?

  1. Vanwetswinkel Marleen

   Eencijfergetal is bv 1, een tweecijfergetal is bv 12

 6. Evi

  Tips gaan we uiteraard nog niet geven hier ­čÖé
  Behalve deze: vergeet niet jullie antwoorden in te sturen deze week. Ook als je niet alles gevonden hebt, maak je kans op een mooie prijs!

Geef een reactie