Wandelzoektocht Leuven – extra prijs

Onze wandel- en fotozoektocht loopt nu al enkele weken en er zijn alweer veel boekjes verkocht. Ieder jaar opnieuw echter stellen we vast dat veel van de deelnemers hun antwoorden niet registreren. Waarom niet? Daar hebben we het raden naar. Komt van uitstel afstel? Wordt het vergeten? Denk je toch geen kans te maken op een prijs omdat je sommige antwoorden niet vond?

Wat de reden ook is, je antwoorden registreren levert je alleen maar voordelen op. Het is gratis (via https://www.odos.be/zoektocht). De winnaars winnen waardebons. Maar…. dit jaar winnen niet alleen degene met de meeste juiste antwoorden. Dankzij twee bekende Leuvenaars mogen we twee extra prijzen uitdelen. En deze extra prijzen zullen we verloten onder alle inzendingen.

Vandaag stellen we de eerste extra prijs aan je voor.

Voor liefhebbers van misdaadromans zal de Leuvense auteur Jo Claes geen onbekende naam zijn. Naast eerdere fictie- en non-fictieboeken, werd hij vooral bekend door zijn reeks rond inspecteur Thomas Berg. De inspecteur, die houdt van lekker eten, reizen en vrouwen, heeft samen met zijn team intussen al heel wat moorden en andere misdaden opgelost. De verhalen spelen zich grotendeels af in Leuven. Tijdens de wandelzoektocht passeer je trouwens heel wat van de plaatsen, denk onder andere aan stamcafé de Gambrinus, het Mercatorpad, de Deberiotstraat,… Intussen verscheen al het twaalfde boek in de reeks en het smaakt absoluut naar meer.

Jo Claes was zo vriendelijk om een van zijn boeken te schenken voor een deelnemer die ons zijn antwoorden bezorgt. Het gaat om “Vermoorde onschuld”, over een thrillerauteur die in een lastig parket komt te zitten als in zijn omgeving enkele mensen vermoord worden.

12 Reacties

 1. Wat is een ėėncijfergetal ?
  Dat bestaat niet, dacht ik.
  Ook niet gevonden op google.
  Het is een cijfer of het is een getal.
  Wie kan me meer uitleg geven ?

 2. Tips gaan we uiteraard nog niet geven hier 🙂
  Behalve deze: vergeet niet jullie antwoorden in te sturen deze week. Ook als je niet alles gevonden hebt, maak je kans op een mooie prijs!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*