Je bekijkt nu Heb je een momentje? Het is tijd voor een complimentje!

Heb je een momentje? Het is tijd voor een complimentje!

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties

De dag van…
We worden er de laatste jaren zowat dagelijks mee om de oren geslagen.

Zo hadden we afgelopen week de yogadag, de dag van de ijsbeer, de dag van de religieuze film en zeldzame-ziektendag. Vandaag 1 maart is het, naast de dag van de eendagsvlieg en RSI-dag, ook complimentendag. En bij die laatste wil ik toch even stilstaan.

Een complimentje is vandaag zeker op zijn plaats!

  • Voor alle ouders die hun gezin als enige ouder runnen

Het is niet gemakkelijk om alleen te zorgen dat het gezin blijft draaien, dat iedereen op tijd overal geraakt, dat dingen geregeld worden. Je doet het toch maar!

  • Voor iedere ouder in een nieuw samengesteld gezin

Rekening houden met zoveel verschillende gezinsleden, met elk hun eigen wensen, emoties en minder fijne kantjes, het vreet soms energie. Jullie vinden telkens nieuwe wegen en komen er meestal nog sterker uit ook!

  • Voor de ouders die hun partner verloren

Ook al bracht het leven jou niet wat je ervan had verwacht, ook al is het gemis zo hard, je vindt een manier om hiermee om te gaan! 

Krachtvrouwen is een initiatief van een vrouw die zo’n nieuwe manier vond. Speciaal voor complimentendag heeft Krachtvrouwen in samenwerking met Ruben Maricaux van Circus Cat Mila een lied gemaakt als compliment voor alle weduwen met kinderen. We zijn heel blij dat we dit mogen delen, speciaal voor jullie!

https://www.youtube.com/watch?v=FxLxEguA0ng&feature=youtu.be

 

Geef een reactie