www.odos.be

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties

Hij is er! Hij is er!

Nee, niet sinterklaas, die zit allang weer in de Spaanse zon. Ook niet de kerstman, want die heeft het veel te druk met cadeautjes inpakken.

Het is onze nieuwe website!

Fora zijn al zo oud als het internet. Bedenk eender welk onderwerp en er bestaat wel een forum over. Van hobbykoks, over postzegelverzamelaars tot kleiduifschutters, ze hebben elk een of meerdere fora waarop allerlei onderwerpen aan bod kunnen komen. Echter, veel van deze fora zijn in de loop van de jaren een beetje leeg gelopen. Dat is niet omdat mensen geen behoefte meer zouden hebben om interesses, vragen en problemen te delen, maar omdat andere – sociale – media het forum vervangen heeft. Ons vertrouwde forum verdwijnt voorlopig niet, je vind het terug onder “forum”. We hebben het wel uitgedund zodat enkel jullie echte verhalen over blijven. Al de andere informatie kreeg een ander plaatsje op de website.

Je kon eerder al lezen dat Odos vanaf januari familiale bemiddeling en coaching zal aanbieden. Uiteraard vind je hierover alle nuttige informatie onder de respectievelijke menu’s.

Onder het “juridisch kluwen” staat de juridisch en financieel getinte informatie. Deze zal heel regelmatig worden aangevuld en geüpdatet omdat ook de wetgeving en rechtspraak in snel tempo verandert.

Oude en recente krantenartikels kan je lezen onder “actualiteit” en de boekenlezer komt ruimschoots aan zijn trekken bij de “boekenplank”.

Onder “activiteiten” zal je zowel onze eigen activiteiten vinden als activiteiten van andere organisaties.

Tenslotte vind je onder “over Odos” alle contactgegevens en een inschrijvingsformulier. Vanaf 2017 kan je namelijk lid worden van onze vzw. Voor 30 euro ben je een jaar lang lid en kan je gebruik maken van onze voordelen en diensten. Ook is het de bedoeling dat we je op korte termijn heel wat kortingen en interessante voordelen kunnen aanbieden. Maar daarover meer in een volgend bericht. Ook als je geen lid wordt, blijft je registratie op het forum geldig en kan je daar reacties plaatsen. Ook om te reageren op een blogbericht hoef je geen lid te zijn, integendeel: hoe meer reacties, hoe liever!

We zijn benieuwd naar jullie reacties, opmerkingen en suggesties. Die kan je steeds geven door een reactie te plaatsen op een blogbericht.

Veel plezier bij het ontdekken van de nieuwe www.odos.be!

 

Geef een reactie