Nieuw op de boekenplank

boekenplank

Blijf bij mij – Rika Ponnet

“Lees dit boek en je zult de liefde begrijpen”. Dat is wat de achterflap belooft. Het is niet zo dat al je vragen over liefde en relaties voorgoed van de baan zijn na het lezen van dit boek. Liefde is en blijft tenslotte een werkwoord. Wel geeft het boek een goed inzicht in hoe relaties werken of net niet werken. 

Welke machtsverhoudingen spelen er in relaties. Denk aan de invloed van werk, kinderen, seks, geld en huishouden. Een groot gedeelte gaat over de invloed van je eigen hechtingsstijl op je relaties. Ben je zelf angstig, vermijdend, afwijzend of veilig gehecht, dan zal dat je relatie met anderen mee bepalen. 

 

 

Wist je dat…

Je nog veel meer boekentips vindt op de boekenplank?

Je via de code “Odos” 10% korting krijgt op deze boeken bij Lannoo?

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*