Odos schakelt een versnelling hoger

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties

Jullie hebben misschien al opgemerkt dat de activiteiten op het Odos-forum de laatste maanden wat stil gevallen zijn. Maar dat wil niet zeggen dat we stil gezeten hebben. Integendeel zelfs!

In de nieuwsbrief kon je al lezen dat we werkten aan een nieuwe website. Als je dit eerste blogbericht leest, heb je hem gevonden. Welkom! Het wordt misschien eventjes wennen aan de nieuwe kleurtjes en indelingen, maar hopelijk voelt iedereen zich snel thuis.

Het blijft echter niet bij een nieuwe, frisse website. Vanaf januari willen we jullie meer bieden dan enkel een online platform. Odos start met familiale bemiddelingen. Bemiddelingen tussen ouders die uit elkaar gaan, tussen ouders die al langer uit elkaar zijn en nieuwe afspraken willen maken of binnen nieuw samengestelde gezinnen. Ook willen we mensen echt concreet helpen door hun wegwijs te maken in de mallemolen die een scheiding of overlijden met zich meebrengt, door een deel administratie over te nemen, door een duidelijkere kijk te bieden op de dynamiek binnen alle soorten gezinnen.

Activiteiten, zoals de zoektocht, blijven zeker ook bestaan.

 

Geef een reactie