Je bekijkt nu Gratis workshop over mindset, de kracht van je gedachten

Gratis workshop over mindset, de kracht van je gedachten

  • Bericht auteur:
  • Bericht reacties:0 Reacties
Op maandag 25 april zal Marilien Poelmans, Mindset Mentor, het hebben over Mindset, de kracht van je gedachten en hoe je de kwaliteit van je leven permanent kan gaan verbeteren.
 
Marilien heeft haar man en papa van haar dochtertjes enkele jaren geleden onverwachts verloren.
Zij is een zoektocht gestart naar hoe dit te boven te komen en zij heeft heel wat antwoorden gevonden. Zij is een cursus gaan volgen in Amerika die haar terug in haar kracht heeft gebracht. Het geheim en de kracht zit hem in de Mind. Zij heeft er haar missie van gemaakt om anderen te helpen met de technieken die zij heeft geleerd en haar hebben geholpen.
 
Vandaar ook dat zij haar job als Marketing Director heeft opgegeven om anderen te helpen met de technieken die zij heeft geleerd.
 
Kom het ontdekken tijdens deze workshop op maandag 25 april van 12.30 uur tot 13.30 uur. 
De workshop is gratis. Schrijf je in via deze link.

 

Wie is Marilien Poelmans?
 
“Als Mindset Mentor is het haar passie om jou te begeleiden in het verbeteren van je gedachten en mindset, zodat je een gezond, welvarend en succesvol leven kunt creëren, waardoor alles makkelijker gaat in je leven en je je volledig potentieel kan bereiken.

Marilien is gecertificeerd door het Proctor Gallagher institute in Amerika in het herprogrammeren van je mentale programma en de oprichter van de Mindset Shift Academy.

Marilien geeft mentoring trajecten aan klanten, teams in bedrijven en wordt regelmatig uitgenodigd als spreker rond het thema mentaal welzijn en growth mindset.

Wil jij graag meer ontdekken rond dit thema en de kwaliteit van je leven gaan verbeteren en de volledige controle nemen, schrijf je dan zeker in.

Geef een reactie