Nieuw op de boekenplank

boekenplank

Tot aan de hemel – Nadia Le Jeune

Nadia werd al meermaals geconfronteerd met het verlies van een dierbare. Haar vader overleed op haar vierde, in een tijd waarin met kinderen nog nauwelijks over de dood werd gesproken. 

Tot aan de hemel geeft een inkijk in het gezin van Nadia, haar man Sang en hun drie kinderen. Het verhaal begint bij de onverwachte diagnose: acuut lymfatische leukemie. Hun verhaal zal 9 jaar duren. 

Een boek over een ongelijke strijd. Over heuveltoppen, adempauzes en diepe dalen. Over een beenmerg- en een stamceltransplantatie. Over philadelphia en zure beertjes. Een verhaal waarbij je zowel een krop in je keel krijgt als een brede glimlach om je lippen. Maar bovenal toch een verhaal boordevol liefde. Liefde die zich niet laat verkankeren.  

boekenplank, overlijden, tot aan de hemel

Wist je dat…

Je nog veel meer boekentips vindt op de boekenplank?

Je via de code “Odos” 10% korting krijgt op deze boeken bij Lannoo?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*