Nieuw op de boekenplank

boekenplank

De papa paradox – Paul Raeburn

Doen papa’s ertoe’ Jarenlang werden ze stiefmoederlijk behandeld als het over hun rol in de opvoeding ging. Onterecht, zo blijkt nu: vaders blijken heel wat belangrijker te zijn dan algemeen wordt aangenomen.Wetenschapsjournalist en vader van vijf kinderen Paul Raeburn doorprikt in dit boek enkele hardnekkige mythes en stereotypen over het vaderschap. Hij brengt recente inzichten uit de psychologie, neurowetenschap, genetica, antropologie, geneeskunde en sociologie op een heldere manier samen en toont glansrijk aan waarom de impact van vaders in het leven van hun kinderen moeilijk overschat kan worden. Zo gaat hij dieper in op de verschillende rollen die vaders in een gezin spelen en wat de impact van een afwezige vader op het gezinsleven is. Daarnaast kom je ook te weten waarom oudere mannen beter twee keer nadenken voor ze alsnog aan kinderen beginnen.

 

 

Wist je dat…

Je nog veel meer boekentips vindt op de boekenplank?

Je via de code “Odos” 10% korting krijgt op deze boeken bij Lannoo?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*