Nieuw op de boekenplank

Steve Brouwers, (2017), “Bijna alles wat je moet weten over nieuw samengestelde gezinnen kort samengevat

 

Er zijn best al veel boeken geschreven over nieuw samengestelde gezinnen. Over hoe ze in elkaar lijken te zitten en wat je kan doen om het leven in zo’n bijzonder gezin aangenaam te maken en te houden. Zoals de auteur terecht opmerkt is de meerderheid van de boeken geschreven door vrouwen. Boeken boordevol tekst en tips, maar niet iedereen is een boekenlezer.
Dit boek ziet er helemaal anders uit. Er staan nauwelijks teksten in, wel veel citaten, quotes, tekeningen, aangevuld met cartoons van Kim Duchateau en gravures van Zaza. Je leest het makkelijk op een avondje uit, en toch: je zal verbaast zijn hoeveel tips je hebt meegekregen aan het einde. Ik kan zo meteen niet bedenken welke er zou ontbreken.
Een aanrader!

 

Meer leestips? Bekijk ze hier allemaal.

Heb je zelf een boek gelezen dat je met anderen wil delen? Laat het dan hieronder zeker weten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*