Wandel- en fotozoektocht

We hebben al mogen genieten van de warmte en de zon afgelopen weken. Dat doet ons al wegdromen van de zomer en van vakantie. Na vier jaar wordt het een traditie dat bij die vakantie een Odos-zoektocht hoort.

Dit jaar zijn we te gast in onze eigen hometown, het eeuwenoude maar springlevende Leuven. Maak een wandeling door de binnenstad en vind het antwoord op 13 vragen en 32 fotovragen. Deelnemen kan vanaf 1 juni tot 30 september.

De vijf beste deelnemers winnen een waardebon. En we verloten enkele extraatjes van bekende Leuvenaars onder alle inzendingen.

De boekjes met routebeschrijving, vragen en antwoordformulier zijn voor 4 euro te koop op het plein waar de wandeling vertrekt.

  • Café Sport – Martelarenplein 13
  • Brasserie L’étoile d’Or – Tiensevest 16

Alle praktische informatie en laatste nieuwtjes vind je op de pagina www.odos.be/zoektocht

Veel plezier en succes!

2 Reacties

  1. Zelfs al lees je alles tig keer na, toch durven er nog foutjes insluipen.
    Bij vraag 6 moet “heilig verklaard” vervangen worden door “zalig verklaard”.

    Met dank aan de deelneemster die er ons op wees!

    Volg de recentste info steeds op http://www.odos.be/zoektocht.

  2. We hebben genoten van de zoektocht en vinden vooral de foto’s uitdagend. We zijn geen geroutineerde zoektocht deelnemers, maar weten dat bij sommige zoektochten zeer precies moet worden geantwoord en naar dubbele bodems moet worden gezocht. Graag had ik even willen vragen of dit ook hier het geval is, dan wel of we dit niet echt moeten doen. Bijvoorbeeld: vraag 2 peilt naar het aantal banken dat je ziet vanop dit plein. Een bank kan een financiële instelling zijn of een zitbank. Moeten we de som van beide vermelden (dubbele bodem), of hebt u gewoon bedoeld de financiële banken. Ander voorbeeld: foto 14 vraagt naar de woorden die toepasselijk zijn. Competentie staat niet op de vensters, competente wel. Moeten de woorden letterlijk voorkomen of naar concept. Dank bij voorbaat.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*