Een nieuwe week, nieuwe mogelijkheden

Misschien heb je het al gezien? Er zijn enkele nieuwigheden op onze website.

 

Maak zelf je afspraak

Vanaf nu kan je zelf een afspraak maken. Kies een moment dat jou het best past in de kalender, vul je gegevens in en je afspraak is meteen gemaakt.

Je kan via de website een Afspraak maken  of via de facebookpagina.

Tarieven

Nee, geen zorgen, de prijzen worden niet verhoogd!

We merkten dat de vermelding van de prijzen per uur op de website niet werkte. We werken op maat, iedere situatie is zodanig uniek dat een algemene standaardprijs bepalen niet mogelijk is. Daarom verlaagt de prijs van een kennismakingsgesprek naar een vaste prijs van 50 euro.  Tijdens zo een eerste gesprek bespreken we wat we voor je kunnen betekenen en kan je al je vragen stellen. Binnen de twee werkdagen na het gesprek krijg je van ons een volledige all-in prijs. Je weet op dat moment precies waar je aan toe bent. Er volgen geen verrassingen meer. En je beslist pas op dat moment of je verder gaat met de bemiddeling of de coaching.

Zie je een face-to-tace gesprek niet zitten? Of is Leuven te ver voor je? Misschien kunnen we je dan ook gewoon online verder helpen.

Online bemiddelen doen we niet, want we geloven dat net het samen zitten en samen zoeken naar oplossingen bijdraagt tot een goede en duurzame oplossing. Maar een uitgebreid advies, een berekening, het invullen van documenten en dergelijke kan wel van op afstand. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*