GRATIS intakegesprek

Van 16 tot 21 oktober vindt de tweede editie van de week van de bemiddeling plaats.

Tijdens de week van de bemiddeling wil men bemiddeling bekend maken bij het grote publiek. Omdat we hier graag ons steentje aan bijdragen, biedt Odos tijdens deze week iedere dag (van maandag tot vrijdag) een gratis intakegesprek aan.

Tijdens dit gesprek leg ik jullie uit wat bemiddeling is. Wat het voor jullie concreet kan betekenen. Ook de voor- en nadelen komen aan bod, zowel van bemiddeling als van de andere mogelijkheden. Het gesprek kan met alle betrokken partijen, maar kan eventueel ook met jou alleen.

Wil je deze kans niet missen? Reageer dan snel door een mail te sturen naar info@odos.be!

Tot in oktober?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*